HYPNOSE & SELV-HYPNOSE / KLIENTER UDTALER...
 
KLIENTER UDTALER FØLGENDE....

"Jeg mødte op til info-aften med en god portion sund vestjysk skepsis.
Men jeg blev alligevel fristet til at fortsætte.
I mine første 5-Path hypnose sessioner, blev jeg overbevist om systemets effektivitet. Jeg kunne undgå ” den kritiske sans” og gå direkte til følelserne.
Jeg har... altid haft det rigtig svært, med at dele mine følelser og tanker med andre. Jeg har mange gange tænkt alting ihjel. Jeg kan godt lide at tænke.
Men for en gangs skyld, kunne jeg lave en genvej til mine følelser, uden om min normale ”kritiske sans”, det var fantastisk.
Ane Mette kunne fremkalde mine grundfølelser i hypnosen og jeg kunne forstå dem. Jeg har altid haft svært ved, at forstå mine egne følelser og har ofte reageret uhensigtsmæssigt på dem. Det var fantastisk, at hun kunne fremkalde og forstærke den mavefornemmelse, jeg altid har følt, men ikke har kunnet sætte ord på.
Det var fantastisk, at få en genvej uden om det etablerede system. Jeg arbejder videre med selvhypnose og har det fint med det.
Jeg tror meget på, at balance her i livet er vejen til lykke og et langt liv"
(Citat: Steen Jepsen, Fysioterapeut, Esbjerg)"Det jeg sætter mest pris på ved mit hypnoterapiforløb er, at jeg endelig har fået sat ord på de følelser, som jeg har gået med i mange år og ikke har kunnet få styr på.
Jeg føler, at jeg har fået tømt bægret for mange af de negative tanker, som har hobet sig op og ikke givet plads til en masse nye positive input og vaner.

Det har været en stor hjælp at forsone mig med de forskellige udfordringer jeg har oplevet i livet. Jeg har accepteret, at fortid er fortid, og at jeg har tilgivet mig selv for at have været meget dømmende over for mig selv.
Selve hypnoserne åbnede helt nye døre for mig.
Jeg har nydt at være i en tilstand, hvor man er fuldt tilstede, men i en meget afslappet tilstand, hvor man er åben og modtagelig overfor at grave ned i de situationer og følelser fra fortiden, som man ofte fortrænger.
Efter hver session følte jeg en stor lettelse og jeg var meget stolt af mig selv over, at jeg aktivt fik bearbejdet en masse ting

der har gjort ondt i mange år"
(citat: Maja I. Cramon)
 
 
"Jeg har deltaget i Anes SELV-HYPNOSE-FORLØB.
Jeg sluttede forløbet med mere selvværd og optimisme samt en bedre forståelse af sammenhæng mellem tidligere erfaringer og hvordan jeg oplever mit liv nu.
Der har været nogle overraskelser undervejs, hvor glemte minder lige pludselig dukkede op. Det var ikke altid behagelig, men jeg fik ryddet op i min ”bagage”, så lettet kom jeg videre.
Jeg vil varme anbefale forløbet, og takker Ane Mette, som passede på os, mens hun både udfordrede og guidede os gennem følelserne hemmelige sprog"
(citat: Christine Beksgaard)
 


"Jeg er meget glad for at bruge selvhypnosen og bekræftelserne. De giver mig trøst, styrke og mod, og jeg føler nu, at jeg kan se flere forandringer.
Jeg har indtil videre flere gange taget mig selv i at ændre handlemåde i forhold til tidligere handlemønstre, fordi jeg er blevet bevidst om, at jeg tidligere har handlet uhensigtsmæssigt og skadeligt i forhold til mit eget følelsesliv"
(citat: Line Overmark Juul)
 


"Selvhypnoserne, synes jeg, er meget beroligende, da de giver anledning til at få ro på mig selv. Det giver også en følelse af, at jeg arbejder aktivt med at blive et bedre jeg, der er mere til stede i nuet"
(citat: Maja I. Cramon)
 
 
"Jeg var efter en meget inspirerende infoaften hos Ane slet ikke i tvivl om, at et forløb med 5 Path hypnose, samt 7 Path selvhynose, var lige det, jeg havde brug for.
Selvom jeg i mange år har kæmpet for, at have det godt og har gjort alt, hvad jeg kunne for at dette skulle lykkes, var jeg kørt fast og var så træt af, at der ligesom manglede et eller andet, for at jeg inderst inde kunne føle glæde og taknemmelig over alt det gode, som jeg har i mit liv.
Jeg havde for at beskytte mig selv brugt alle mine kræfter på at kontrollere og holde mine følelser nede, med den konsekvens at jeg ikke var i stand til hverken at føle godt eller skidt.
Efter mit forløb hos Ane, som har været en meget øjenåbnende og givende proces, sidder jeg nu modsat
tidligere med en helt anden grundfølelse indeni. Jeg føler mig stærk og klar til at klare de udfordringer livet måtte bringe. Jeg er kommet i kontakt med mine følelser igen, og har nu de redskaber, der skal til for at bearbejde det, der måtte være brug for, i stedet for at lægge låg på.
Jeg er så taknemmelig for, den hjælp til selvhjælp, jeg har fået hos Ane, hun er et fantastisk varmt og givende menneske og en utrolig dygtig hypnoterapeut."
(Nanna Juhl Andersen)