5-PATH® Hypnoterapi
- 5 Faser af Avanceret Transformations Hypnose -
 

 
 
Ingen har fortjent at gå rundt i uvejr, når solen findes i en selv, men ikke får lov til at skinne.

Oplever du at din sol bliver overskygget af, at være ked af det, usikker, irriteret eller ikke at føle dig god nok... og har du mærket uvejret i lang tid?... så er det muligt at få hjælp til at fremkalde din sol.

Der er en hurtigere vej end samtaler, som mange af mine solstråler (klienter) har været igennem, før de tager solskins-stien hen til mig.

Hos mig arbejder vi direkte med sol- & uvejrs-kernen... for vi kan ikke snakke os ud af problemerne... der skal handling på... og det giver resultater.

Vi får, gennem hypnose, direkte adgang til Underbevidstheden, hvor alt det relevante materiale-rod ligger fra hele vores liv (vores personlighed, overbevisninger, vaner, følelser).
Ved seriøse teknikker, hvor du altid har din egen frie vilje i behold, ryddes der grundigt op.

Vores følelser påvirker altid vores handlinger, så prøv at læg mærke til hvordan din sindsstemning påvirker det du gør, tænker, siger, føler og mærker i kroppen.
Det er nemlig ikke dine reaktioner og symptomer der skal ryddes op i, men det der "fodre" dem.

Jeg vil med glæde hjælpe dig med at finde dit solskin og få uvejret ryddet af vejen ☀️
 


HVORFOR VÆLGE HYPNOSE?
 
Det tager meget kortere tid end andre tilgange, hvor der arbejdes i bevidstheden.
I hypnose, lærer vores sind meget hurtigt, da vi arbejder med underbevidstheden, hvor vi modtager og bruger positive forslag og indsigter til at fjerne negative følelser, vaner og overbevisninger .

Kernen til dit følelsesmæssige problem fjernes, så ”hele mælkebøtten trækkes op”

Du lærer følelserne at kende, så du bedre kan navigere og problemløse, hvilket skaber tilfredsstillelse, overblik, balance og ikke mindst fred og ro.

Vi arbejder direkte med dine overbevisninger, vaner og følelser, så du kan tømme ”din tunge rygsæk” og med lettelse og frihed tage på ”din drømme-rejse”. Så du oplever en intens glæde og har troen på dig selv.
 
Priser: Tryk HER
 

 
Læs i UNDERMENUEN om forskellige problematikker og symptomer, hvor Hypnose og Selvhypnose kan hjælpe. 
 
 
Nogle tænker måske, at hypnose er noget hokus pokus. Og det gjorde jeg også engang. Dengang da jeg ikke vidste, hvad hypnose egentlig var.

Men på et informationsmøde fik jeg godt og grundigt forklaret, hvad 5 PATH®-hypnose og 7th Path Selv-Hypnose® var for noget, og om hvordan det kan hjælpe mennesker med følelsesmæssige problemer og dårlige vaner.

Jeg så straks, at det var "the missing link" i min praksis, hvor jeg bla. hjælper mennesker, med at finde glæde og energi i deres liv, hvor de fysisk og/eller mentalt har "en tung bagage" de slæber rundt på.

Min baggrund som fysioterapeut, kognitiv behandler og Mindfulness-Instruktør samt mine mangeårige erfaringer med mennesker, der lider i en eller anden forstand, er nu tilkoblet den følelses-mæssige del igennem hypnosen.

Det fuldender "min ring" til at have redskaberne og kompetencerne til, at arbejde med det hele menneske...så jeg føler og tydeligt kan mærke, at jeg står stærkt, når nogen rækker ud efter min hånd.

Selve ordet hypnose, betyder 'skærpet modtagelighed', hvor du har fokuseret opmærksomhed på det, der bliver sagt, af mig som hypnoterapeut.
Det foregår som en slags mentaltræning (hvor du altid har din frie vilje) og hvor du er i en dejlig fysisk og mental afslappet tilstand.