HYPNOSE & SELV-HYPNOSE / SELV-HYPNOSE
7th Path Selv-Hypnose® 
 
Selvhypnose er redskabet til, at du selv kan tage hånd om dig og altid have et redskab, der kan hjælpe dig, når det hele går for stærkt eller du ikke har det godt.
 

Når du ikke har det godt enten mentalt, fysisk eller følelses-mæssigt, er du stresset. Oftest på grund af, at det har stået på over længere tid.

Hovedet bliver stresset med masser af tanker, måske koncentrations- og hukommelsesbesvær...der er mange bolde i luften at holde styr på og mange forventer noget af dig, måske på samme tid.
 
Kroppen bliver stresset i en eller anden forstand fx migræne, spændinger, lænde-/nakkesmerter, kropslig diffus uro, maveproblemer, eksem osv. 

Følelserne sidder mere "ude på tøjet", så følelserne er i allerhøjste grad også stressede. Derfor reagerer du voldsommere med fx tristhed, irritation, katastrofetanker, usikkerhed, skyldfølelse mm.
 
Du får lyst til at dulme. Dulme med en eller anden form for selv-medicinering... alkohol... smertestillende... sukker, fed mad, meget mad... højintensitets-træning... arbejder mere/hurtigere... mere sex... shopping... osv.

Når vi er stressede i hovedet, i kroppen og i følelseslivet, slår vores ressourcer ikke til ift. kravene.
 
Der er de udefrakommende krav, men også kravene vi stiller til os selv.
 
De udefrakommende krav vil altid være der, på den ene eller den anden måde... fx arbejdskrav, livskriser, flytning, økonomi, forhold, børn osv. Og vi kan umiddelbart have lyst til at rydde op der først, da vi typisk giver det skylden, men ofte "flytter aben med os".
 
Men kravene vi stiller til os selv, vil også altid være der, og vi vil stå og slå os selv i hovedet for ikke at kunne følge med (ofte da kravene er urimelige høje)... kom nu... gør det bedre... gør det hurtigere... jeg ved godt, hvad jeg skal gøre, men hvorfor kan jeg ikke finde ud af det eller hvorfor er det så svært.. jeg er ikke god nok... jeg kan ikke følge med... alle de andre kan, hvorfor ikke mig... osv. 

 7th Path SelvHypnose® Weekendkurser
 


Så er det her selvhypnosen kommer ind. Hvordan kan du arbejde med de krav du stiller til dig selv og derved opleve ro, forløsning, accept, håb og glæde, hvor du bliver mere tro mod dig selv. Herved får du øget overblik og energi til også at forholde dig til de udefra-kommende krav. 
 
Når du laver selvhypnose, arbejder du med hele dig, dvs. dine tanker, din krop og dine følelser. Alt det bliver nemlig påvirket af din stress.
Og så vil det ikke overraske mig at du, gennem selvhypnose, afhjælper dine kropslige gener og får det bedre.
 
Ved selvhypnose vælger du, om du vil sidde eller ligge. Blot du skaber nogle omstændigheder, hvor du på bedste vis holder dig vågen.
 
Selvhypnose er en kombination af hypnose og meditation.
 

INDIVIDUELT FORLØB:
5 sessioner - 6 timer ialt.
Inkl. bog
Kr. 4.200,- 
 
WEEKEND-KURSUS:
Kr. 2.500,- 
Tryk her og læs mere
 
 
 
 
Vidste du, at.....

7th Path Selv-hypnose® blandt andet anbefales varmt til:
Mennesker med kroniske sygdomme og mennesker med mange smerter (som er udredt).

Grunden hertil, skyldes at enhver sygdom har disse 2 komponenter: 1. DNA/Miljø og 2. Stress

Du arbejder i selv-hypnosen med din indre Stress-komponent, dvs. de krav du stiller til dig selv, som er påvirket ud fra din fortid, nutid og fremtid.